Niet-ondersteunde browser.Gebruik een recente browser

WIN - UniversCiné nodigt jullie uit op het Offscreen Film Festival!

Join the cult! UniversCiné nodigt jullie uit op 4 uitzonderlijke avonden tijdens het Offscreen film festival.

Waag je kans en win één van de tien duotickets voor een film naar keuze:

* 13 maart 2019 om 21u30 - High Life van Claire Denis : Robert Pattinson en Juliette Binoche schitteren in deze veelgeprezen nieuwe film van Claire Denis ("Trouble Every Day") waarin zware criminelen opgesloten zitten in een ruimteschip waar ze deelnemen aan een voortplantingsexperiment. Wanneer het schip afstevent op een zwart gat, barsten de conflicten los.

high life

 

23 maart 2019 om 21u30 - Schramm: Into the mind of a serial killer (+ The Death King) van Jörg Buttgereit : Seriemoordenaar Lothar Schramm is stervende en ziet zijn leven aan hem voorbij gaan. Hoewel compromisloos in het uitbeelden van geweld en perversie is het resultaat niets minder dan een transgressief meesterwerk vol miserie, paranoia, zelfverwonding, afwijzing, verkrachting en moord.

Schramm

 

21 maart 2019 om 21u30 - eXistenZ van David Cronenberg : eXistenZ is een virtual-reality videospel waaraan de spelers via de ruggegraat worden aangesloten. Deze ingenieuze sci-fi van David Cronenberg is dringend aan herwaardering toe. Een "Videodrome" voor de 21ste eeuw met Jennifer Jason Leigh, Jude Law en Willem Dafoe.

existenz

 

30 maart 2019 om 19u30 - Holiday van Isabella Eklöff : Het trofee vriendinnetje van een drugsbaron, die samen met zijn kompanen in een luxueuze villa aan de Turkse riviera verblijft, speelt gevaarlijk spel wanneer ze contact zoekt met een andere man. Deze grimmige gansterfilm met een twist is één van de beste films van het jaar.

holiday

 

Hoe deelnemen? Stuur een e-mail naar support@universcine.be met je film naar keuze en het antwoord op de volgende vraag:

Welke illustrator heeft ook dit jaar het fraaie affichebeeld verzorgd?

(tip: ook de posters van het filmduo Hélène Cattet en Bruno Forzani zijn van zijn hand)

Succes!