Niet-ondersteunde browser.Gebruik een recente browser

The Future is Sooner

Na bijna 10 jaar UniversCiné en 2 jaar UnCut is het tijd voor ons om een grote bladzijde in onze geschiedenis om te slaan door de lancering van ons nieuw platform aan te kondigen: Sooner!

Na jaren van goede en trouwe dienst en maanden van geheime voorbereiding, presenteren we met veel trots ons nieuw project Sooner dat de huur en aankoop van UniversCiné en het abonnement van UnCut zal koppelen in één hybride aanbod dat uniek is in België. Sooner zal vanaf volgende maand beschikbaar zijn en dus UniversCiné en UnCut vervangen. 

Concreet betekent dit dat onze hele catalogus op één plek zal staan, zodat je alles op dezelfde site kunt doen: de nieuwe releases huren (of kopen) of de oudere films binnen het abonnement bekijken. De catalogus en de verfrissing ervan blijven hetzelfde als altijd: elke week komen er nieuwe releases bij en het abonnementsaanbod wordt zeer regelmatig bijgewerkt. 

Wat de prijs betreft, hebben we de huurprijzen voor SD en HD afgevlakt om je altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden voor dezelfde prijs: €3,99 voor nieuwe releases, €2,99 voor films van meer dan 2 jaar oud. Hetzelfde geldt voor de aankoop die een lager tarief zal hebben naargelang anciënniteit en die, na 8 maanden, ook enkel een SD/HD-tarief zal hebben.

Voor de abonnementsformules verandert er niets: € 7,99 of € 9,99 voor onze twee basisformules (er zijn ook jaarplannen die je toelaten om 20% te besparen) evenals een speciale formule aan € 14,99/maand voor het premium-abonnement dat 3 "tickets" bevat voor filmhuur die niet in het abonnement zijn inbegrepen (maar wetende dat er momenteel meer dan 1500 films in ons abonnement zitten, heb je al enkele uren kijkplezier klaarstaan!)

Wat de technologie betreft, werken onze ontwikkelaars al vele maanden om je de meest optimale ervaring te bieden met een gegarandeerd kijkcomfort, welk apparaat je ook gebruikt: onze applicaties zullen pas aan het begin van het nieuwe schooljaar 2020 online zijn, maar de website zal zich volledig aanpassen aan al je behoeften, of het nu gaat om PC, Mac, smartphones en tablets (iOS of Android) of zelfs de browsers van je Smart TV’s. De navigatie is opnieuw ontworpen om een innovatieve en originele ervaring te bieden, met behoud van ons groot aanbod aan films, genres en collecties.

We houden je op de hoogte van zodra Sooner lanceert!

Sooner