Niet-ondersteunde browser.Gebruik een recente browser

Onze selectie van mei 2013

Een nieuwe maand betekent ook een nieuw aanbod. Veel kijkplezier en laat weten wat u ervan vond.

Love is all you need van Susanne Bier

Romantische komedie van Oscarwinnares Susanne Bier (In a Better World) met in de hoofdrol Pierce Brosnan. Over de moed om je leven een andere wending te geven, ook wanneer je denkt dat dit te laat is.

 

For Ellen van So Yo Kim

Rijzende Hollywoodster Paul Dano (Little Miss Sunshine, There Will Be Blood) als een rockmuzikant die dreigt de voogdij over z'n zesjarige dochter Ellen te verliezen.

 

 

To Rome With Love van Woody Allen

Woody Allens romantische en komische hommage aan Rome, met een kijkje in het leven van vier verschillende koppels.  Met Jesse Eisenberg, Ellen Page, Penelope Cruz, Alec Baldwin, Roberto Benigni en Woody Allen zelf.

 

Offline van Peter Monsaert

Aangrijpend filmdebuut van Gentse regisseur-scenarist Peter Monsaert met bijzondere mix van humor, ontroering en oprechte emoties. Met soundtrack van de Belgische rockgroep van het moment, Triggerfinger.

 

Anton Corbijn Inside Out van Klaartje Quirijns

De documentaire verkent Corbijn's jeugd en huidige leven. Vele thema's komen daarbij aan bod : opoffering, roem, religie en dood, zijn motivatie als kunstenaar en zijn ideeën over de unieke iconografie die hij schiep.

 

Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson van Alex Gibney

Herinnert u zich Johnny Depp nog als Hunter S. Thompson in 'Fear and Loathing in Las Vegas' of ‘The Rum Diary’ ? In deze documentaire komt de waanzinnige journalist zelf aan het woord. Met voice over van Johnny Depp.