Niet-ondersteunde browser.Gebruik een recente browser

Joyeux Noël

De leukste tijd van het jaar is in zicht: Kerstmis! Laat je verrassen door een paar hilarische Franse films en vrolijk je kerstfeest op.

La ch'tite famille

Valentin D., een designarchitect, vertelt iedereen, behalve zijn echtgenote, dat hij een wees is omdat hij verveeld zit met zijn arbeidersafkomst. Op een dag besluit zijn familie om hem te bezoeken. De moeder is ervan overtuigd dat er een verrassingsfeest voor haar verjaardag wordt voorbereid. Het weerzien zal hen echter allemaal bij blijven…

 

Qu'est-ce qu'on a fait au bon Dieu ?

Claude en Marie Verneuil zijn nogal conservatief, maar zijn altijd ruimdenkend geweest. Het was even slikken toen hun eerste dochter trouwde met een moslim, hun tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Hun hoop dat hun laatste dochter voor de kerk trouwt wordt aangewakkerd wanneer ze vernemen dat ze een katholieke jongen heeft ontmoet.

 

L'invité

50 jaar, 3 jaar werkloos, de onkosten die zich opstapelen en Gerard is ten einde raad tot men hem een job aanbiedt in Indonesië. Om een goede indruk te maken, nodigt hij zijn werkgever bij hem thuis uit voor een diner. Hiervoor roept zijn vrouw Colette de hulp van haar buur Alexandre in.

 

Geniet van deze toppers en een vrolijk kerstfeest!