Niet-ondersteunde browser.Gebruik een recente browser

JEF festival

De eerste editie van het JEF festival staat voor de deur. Van 4 tot en met 18 februari kan je over heel Vlaanderen proeven van de beste jeugdfilms van over de hele wereld.

Rosie & Moussa

Natuurlijk staan op het JEF festival de films centraal. Het festival zit boordevol kortfilms en langspeelfilms voor iedereen. Zo zijn er films voor de kleinsten onder ons, maar zelfs jongeren over 16 jaar kunnen er hun zin vinden. Premières, avant-premières, films in competitie, selecties voor en door jongeren, … Een paradijs voor alle filmliefhebbers.

Het JEF festival is echter veel meer dan enkel films. Deze editie staat helemaal in het teken van eten. We krijgen bijvoorbeeld verschillende masterclasses en workshops waar jong en oud kan experimenteren rond films. Er zijn ook talloze Q&A’s. Daarnaast kan je ook verschillende leuke installaties vinden tijdens het festival.

ZOOks

Het jeugdfilmfestival wordt georganiseerd door JEF, een organisatie die staat voor kwaliteitsvolle jeugdfilms in Vlaanderen. Dit doen ze door de kinderen en jongeren te gidsen door het filmaanbod. De jeugd krijgt zo een plek om samen film te maken, te beleven en kritisch te bekijken.

 

Gelukkig ben je nooit te oud om te genieten van de magische wereld van de jeugdfilm. Neem eens een kijkje in onze kidsclub of ontdek nu onze selectie JEF-films: