Niet-ondersteunde browser.Gebruik een recente browser

Ben jij klaar voor Halloween?

Halloween staat bijna voor de deur. En wat betekent dat? Dé tijd van het jaar om horrorfilms te bekijken. Ook bij UniversCiné kan je hiervoor terecht. Wij hebben een paar films op een rijtje gezet die je zeker gezien moet hebben.

Winchester Mystery House

halloweenartikel foto 1

Deze film vertelt het verhaal van de weduwe Sarah Winchester die eind 19e eeuw, begin 20ste eeuw in het Winchester Mystery House in Californië woonde. Dit huis telt zo’n 160 kamers en na de dood van haar man blijft ze extra kamers bouwen. Ze denkt dat er boze spoken in het huis zijn die enkel in vrede kunnen zijn zolang er gebouwd wordt. Het is aan psychiater Eric Price om haar geestelijke gezondheid te evalueren.

Wist je dat deze film gebaseerd is op ware gebeurtenissen? Nog meer redenen om deze film te bekijken op Halloween.  

 

Ghostland

halloweenartikel foto 2

In Ghostland erft een moeder van twee kinderen het huis van een tante. Al gauw krijgt ze te maken met moorddadige indringers en vecht ze voor de levens van haar dochters. Dit is een zeer traumatische ervaring voor het gezin dat moeilijk is om te overkomen. Zestien jaar later verenigen ze zich in het huis en dan gebeuren er vreemde dingen …

Ghostland zal je hart zeker en vast sneller doen kloppen.

 

Blair Witch [2016]

halloweenartikel foto 3

Een groep studenten besluiten om te gaan kamperen in de bossen van Black Hill in Maryland. Wanneer ze zich in het bos bevinden, realiseren ze zich al snel dat ze niet alleen zijn. Er zit namelijk een duister gevaar verscholen in de bossen …

Ga je toevallig op stap in een bos op Halloween? Kijk dan eerst deze film.

 

Deze drie films zijn een echte aanrader om te zien op Halloween. Maar natuurlijk zijn er nog andere horrorfilms die je kan bekijken op ons platform. Laat ons zeker weten wat je van de films vond!

Veel kijkplezier! Maar vooral: veel griezelplezier!